Відтепер продукція Rotel має розширену гарантію 24 місяці

Категорії

Відтепер продукція Rotel має розширену гарантію 24 місяці. Програма діє за умови, що компоненти придбані у нашому магазині, який є офіційним продавцем Rotel в Україні.

Раніше ми уже висвітлювали питання чим саме може зашкодити купівля hi-fi аудіо техніки у сірих імпортерів. Існує думка, що різниця в ціні настільки велика, що це того вартує. Але це міф, бо продавець сірого товару не може собі дозволити зробити дуже низьку ціну. Якщо вартість нижче, ніж на офіційну продукцію, то виникає питання – чи це новий апарат? Або відновлений (refurbished).

Досліджуючи тему сірого імпорту, ми стикнулись з негативним досвідом покупців, які не отримують гарантійні талони, забираючи техніку, і на цьому етапі продавець припиняє відповідати на повідомлення. (Що вже й казати про гарантійні випадки та банально супровід – питання, пов’язані з підключенням та експлуатацією техніки.)

Програма розширеної гарантії на офіційно ввезений товар вже діє на такі hi-fi марки, як Denon, DALI, Marantz та Bowers & Wilkins, і складає від 2 до 5 років.

Запрошуємо вас доєднатися до програми розширеної гарантії для Rotel!

Умови

  1. Купуйте техніку в мережі офіційних продавців Rotel на території України
  2. Зареєструйте покупку у формі
( 254 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email