DALI IO-12: Переможці EISA 2024-2025 серед бездротових навушників

Категорії

Преміальні бездротові навушники DALI IO-12 — Переможці престижної премії EISA 2024-2025 🎉

Друзі, раді поділитися чудовими новинами. Асоціація експертів у галузі візуалізації та звуку (EISA), відома спільнота, що об'єднує 60 технологічних журналів, веб-сайтів та блогерів у соціальних мережах з 29 країн, відзначила DALI престижною нагородою EISA за 2024-2025 роки

DALI IO-12 — Найкращий продукт EISA 2024-2025

Вердикт: 

«Приєднавшись до попередньої моделі IO-6, відзначеної нагородою EISA, в лінійці активних навушників з шумозаглушенням DALI, IO-12 демонструє, що датський виробник використовує «справжній Hi-Fi» підхід до прослуховування музики «на ходу».

Ця модель преміум-класу використовує знання DALI в області дизайну гучномовців: 50-міліметрові жорсткі паперові/волоконні драйвери оснащені системою двигунів з використанням спеціального матеріалу SMC, а новітні технології шумозаглушення і Bluetooth, налаштовані інженерами DALI, покращують їхні характеристики. Навушники IO-12 з безліччю можливостей, включаючи відтворення у високій розподільній здатності через USB-C і вибір з трьох режимів корегування АЧХ, відтворюють тонкі деталі, розкішні середні частоти і вражаючі баси, гарантуючи, що ви завжди матимете нові враження.»

( 98 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email