Бюджетні професійні навушники та монітори

Категорії

Ви звукорежисер, музикант або інший фахівець, якому потребується серйозна робота зі звуком? І при цьому не готові викласти на це великі кошти? Або ж ви просунутий аматор (співак, блогер чи просто аудіофіл), який шукає доступного PRO-рішення?

Тоді зверніть увагу на нашу добірку навушників та колонок від AKG та JBL Professional. Для всіх наведених моделей характерне просто відмінне співвідношення ціни до якості звучання та функціональності.

Для кожної моделі наведені посилання на наш сайт, де ви знайдете технічні характеристики та більш детальні описи.

AKG K52
Це один з бестселерів нашого каталогу. Надійна конструкція, комфортні невтомлюючі амбушури та елегантний зовнішній вигляд. І рівень звучання такий, що ці навушники просто не мають конкурентів у своєму бюджетному сегменті.

AKG K72
У порівнянні з молодшою моделлю в цих моделях все трохи покращено: дизайн, якість амбушурів, надійність конструкції та звучання. В них збільшено чутливість — 112 та 113 дБ відповідно, а в K92 частотний діапазон сягає 22 кГц.

AKG K361-BT
У цих навушників не тільки значно доросліше звучання, яке забезпечується 50-міліметровим драйвером, але вони ще й бездротові! Дуже зручне рішення для професіоналів: до пульта в студії під'єднуєш їх дротом, а по дорозі на роботу або додому, не знімаючи, слухаєш улюблену музику з телефону через Bluetooth. Суперкомфортні амбушури з ефектом пам'яти дозволяють перебувати в них хоч цілий день.

AKG Ara (C22-USB)

Конденсаторний USB-мікрофон AKG Ara (артикул AKG-C22-USB) — професійний помічник для кожного, хто потребує оперативного та якісного запису або трансляції звуку.

Мікрофон було випущено 2021-го року, тож багато блогерів, подкастерів, музикантів, геймерів та навіть учасників онлайн-конференцій вже встигли оцінити не тільки його привабливий ретро-дизайн, а й насамперед — його функціональні можливості.

AKG Ara дуже простий у використанні: просто встромить його хоч у ноутбук, хоч у смартфон — і мікрофон вже готовий до роботи! Відключення мікрофона (Mute) та вибір режиму роботи (Front та Front & Back) здійснюються прямо з корпусу пристрою.

Мікрофон видає запис студійного рівня, який для багатьох сценаріїв використання навіть не потребуватиме постобробки та який можна одразу ж використовувати. Що здатне спростити життя не тільки досвідченим аматорам, а й навіть професіоналам.

Головні технічні характеристики:
• Мікрофонний масив з 2-х конденсаторних капсулів.
• Бітова глибина/частота дискретизації: 24 біт/96 кГц.
• Максимальний рівень звукового тиску: 120 дБ
• Роз'єм 3,5 мм для моніторингових навушників.
• Можливість кріплення не тільки на настільній підставці (входить до комплекту), а й на стандартному штативі.

JBL 104SET-BT Black
Ще один хіт нашої колекції. Компактні (25 см заввишки), але потужні монітори із референсним звучанням. Вони активні — на борту підсилювач класу D, який видає по 30 Вт на канал. Ці колонки можна використовувати не тільки в професійній студії, а й в домашніх умовах.

JBL 305P MkII
Наймолодший (і найдоступніший!) представник нещодавно оновленої «третьої» серії. За пару років, що ця колонка існує на ринку, вона вже встигла відхопити купу нагород та зібрала безліч хвалебних відгуків від експертів зі студійного звуку як надійна, точна і функціональна.

( 214 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email